luni, 11 august 2008

Cine e ea de fapt?





Ea era cea pe care nimeni nu o intelegea.....cea care mereu intra in cacat.... cea care fugea de responsabilitati . Statea inchisa intre peretii ce o desparteau de desertaciune.....

Mereu avea tendinta de a se umple de resentimente ...mereu isi lingea singura ranile.... Toti credeau ca nu ii lipseste nimic , ca este fericita .. Ea in schimb stia .... si isi dorea sa poata sa se vada pe sine prin ochii celor din jur.

Oamenii incercau sa se apropie de ea , sa o cunoasca , sa o iubeasca.... ea nu facea decat sa ii indeparteze prin indiferenta , superficialitate , lipsa de interes .

Era chinuita ... ura venirea noptii deoarece aceasta aducea un ritual ce devenise mult prea greu de suportat...Se punea cu capul pe perna si mizeriile pe care le traise i se invarteau haotic in minte... Stia ca nu va putea trece vreodata peste ele...stia ca vor veni si altele.....stia ca e singura si asa va fi mereu.

Reusise sa ii indeparteze pe toti... Ea de fapt nu vroia sa supere pe nimeni ci sa pastreze pentru ea lucrurile urate.... o dureau incredibil si nu vroia ca aceasta durere sa se imprastie si in alte suflete....

Acum oamenii se inghesuie din nou in sufletul ei .... si ea se simte coplesita... oare ii va indeparta sau ii va lasa sa o ajute?

1 comments:

Anonim spunea...

deci nu te cred....ramane de vazut :P